Hotel Kopenhagen

Voor veel mensen is het overnachten in een leuk hotel Kopenhagen echt iets wat het bezoek aan de stad kan maken of breken. Een leuk hotel waar je goed ontvangen wordt, een schone kamer hebt, de juiste faciliteiten aanwezig zijn en je een goed ontbijt krijgt is voor vele een perfect begin van hun reis. Ook voor diegene die slechts opzoek zijn naar een simpel hotel met een goed bed zijn er genoeg hotels in Kopenhagen te vinden.

Hotel Kopenhagen online boeken

Er zijn honderden websites te vinden waarbij je online een hotel Kopenhagen kunt boeken. Je zal denken dat een kamer op elke site wel hetzelfde kost maar dit blijkt zelden waar. Je doet er daarom goed aan meerdere websites te vergelijken en zo voor de beste prijs jou hotel te vinden. Wij hebben inmiddels veel ervaring met het boeken van een kamer in Kopenhagen en kunnen daardoor de volgende site sterk aanbevelen: Trivago. Hier kun je namelijk alle kamers in Kopenhagen vergelijken, zo weet je zeker dat je het goedkoopste uit bent.

Kosten van hotels in Kopenhagen

Een hotelkamer in Kopenhagen is vrij prijzig. Sowieso zijn hotels in populaire locaties voor een stedentrip vaak aan de dure kant en dit geldt helaas ook wel voor Kopenhagen. Met de juiste voorbereidingen moet je echter wel een goede kamer in een prima hotel voor onder de 100 euro per nacht kunnen vinden. Via een site als Trivago kun je, als je een paar maanden van te voren alvast boekt, voor prijzen van de 80/90 euro vaak goed terecht. Regel daarom, naast je vliegticket naar Kopenhagen, daarom ook op tijd je hotel voor je verblijf in deze geweldige stad.

Waar verblijven?

Uiteraard ben je in een kamer in een buitenwijk een stuk goedkoper uit dan voor een kamer midden in het centrum. Toch raden wij je aan liever enkele tientjes meer te besteden voor een mooi hotel op een goede locatie. Je heb tijdens je stedentrip in Kopenhagen maar enkele dagen en het is daarom wel zo handig als je niet steeds vanaf je hotel lang moet reizen naar het centrum.