Vliegticket Kopenhagen

Kopenhagen is niet al te ver en een vliegticket Kopenhagen is daarom gelukkig ook goed te betalen. Toch kan je veel geld besparen als je een paar simpele richtlijnen aanhoudt die je kunnen helpen bij het vinden van een goedkoper vliegticket.

Goedkoop vliegticket Kopenhagen vinden

Er kunnen grote verschillen zitten in de prijzen van je vliegticket. Afhankelijk van de dag waarop je vertrekt en terug vliegt zitten er vaak grote verschillen in. Het is daarom handig als je wat flexibel bent in de dagen dat je wilt vliegen zodat je gemakkelijker een goedkoper vliegticket Kopenhagen kunt vinden. Ook kan het schelen om vanaf een ander vliegveld te vertrekken, zo vind je ook vliegtickets naar Kopenhagen vanaf het vliegveld van Eindhoven. Uiteraard zit het grootste verschil in de airline waarmee je vliegt. Via World Ticket Center kan je in enkele seconden alle airlines vergelijken. Zo weet je zeker dat je het goedkoopste vliegticket Kopenhagen kunt vinden.

Direct alle airlines vergelijken

Vul onderstaand formulier in om direct alle airlines te vergelijken en om gelijk je vliegticket te boeken.

Vliegveld Kopenhagen

Bij het boeken van een vliegticket Kopenhagen vlieg je naar het vliegveld Kastrup. Dit is de nationale luchthaven van Denemarken en zelfs de grootste van heel Scandinavië. Er zijn drie terminals die samen tientallen miljoenen passagiers verwerken. Eenmaal aangekomen op het vliegveld, gelegen op slechts ongeveer 10 kilomter van het centrum van Kopenhagen, kan je met zowel de trein als de metro in 15 minuten in de stad zijn. Met de bus doe je er ongeveer 45 minuten over. Uiteraard kan je ook een taxi nemen vanaf het vliegveld.