Over Ons

Weekend Kopenhagen is in 2012 gestart om bezoekers zo goed mogelijk te informeren over een weekendje Kopenhagen. We geven tips over de mooiste bezienswaardigheden, dingen te doen en veel meer informatie. Ook leggen we uit hoe je het beste geld kan besparen bij het boeken van je vliegticket of hotel. Dit alles om je stedentrip Kopenhagen zo leuk mogelijk te maken.

Disclaimer

Alle teksten op deze site zijn met zorg samengesteld. Desondanks kan er ergens een foutje ingeslopen zijn, een tikfout gemaakt zijn of informatie niet meer honderd procent accuraat zijn. In het geval van schade in wat voor vorm dan ook door onjuiste informatie achten wij ons op geen enkele wijze aansprakelijk. Aan de informatie op deze site kunnen op geen enkele manier rechten ontleend worden. Als u van mening bent dat bepaalde informatie niet helemaal juist of onvolledig is, dan verzoeken wij u contact op te nemen. Dit kan door een mailtje te sturen naar info@weekendkopenhagen.nl

Auteursrecht

Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht en mogen zonder nadrukkelijke toestemming van onze kant op geen enkele wijze overgenomen of gekopieerd worden. Uitzonderingen zijn het uitprinten voor niet-commerciƫle doeleinden, of maximaal 10 zinnen per pagina quoten met duidelijke bronvermelding inclusief een hyperlink naar de webpagina waar de betreffende tekst op te vinden is.