Busreis Kopenhagen

Met een busreis Kopenhagen ben je vaak een stuk goedkoper uit dan met een vliegreis. Doordat er met een groep in een bus naar Kopenhagen wordt gereden worden de vervoerskosten door een hoop gedeeld waardoor je niet veel hoeft te betalen. De rit is bovendien goed af te leggen met de bus dus je hoeft geen tientallen uren verkrampt in de bus te zitten. Doordat de busreis Kopenhagen alleen doorgaat als er voldoende vraag naar is vind deze alleen in de zomer maanden plaats. Mocht je dus in de zomer een bezoek aan de hoofdstad van Denemarken plannen kan je zeker overwegen om dit via de bus te doen.

Waaruit bestaat een busreis Kopenhagen?

Een dergelijke reis duurt vaak vier of vijf dagen. Hierbij moet je rekening houden dat je op de eerste dag vroeg vanuit Nederland vertrekt en zo rond het einde van de middag in Kopenhagen aankomt. Vervolgens heb je twee of drie dagen om de stad te verkennen. Dit kan samen met de reisgids die je tijdens de hele reis begeleidt en de leukste bezienswaardigheden kan laten zien of je op eigen houtje alles ontdekken. Als je wilt kan je vaak kan je ook nog een dagtocht naar het Zweedse Malmö bijboeken. De busreis Kopenhagen is inclusief hotel met ontbijt dus daar hoef je verder zelf niks voor te regelen.

Waar de busreis Kopenhagen boeken?

Effeweg.nl is een van de beste aanbieders van busreizen Kopenhagen. Vanaf slechts €169,- heb je de reis al geboekt, inclusief hotel, gids en al het vervoer. Gedurende de zomer zijn er meerdere vertrekdagen die bovendien ook verschillende opstap locaties hebben. Dit zijn onder andere Basel, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Den Haag, Arnhem en Zwolle. Bekijk de reizen op Effeweg.nl