Boek je Weekend

Besloten dat je een heerlijk weekendje Kopenhagen wilt boeken? Je hebt een paar verschillende opties in het regelen van je reis. Hieronder bespreken we de beste opties:

Stedentrip

Vaak de goedkoopste (en makkelijkste manier) is het boeken van een stedentrip. Hierbij boek je in één keer zowel je vliegticket als je hotel en eventuele uitstapjes of extra’s kan je ook gelijk boeken. Door bij een aanbieder deze combinatie te boeken ontvang je vaak een korting op de totale prijs. Lees meer over een stedentrip Kopenhagen.

Vliegticket

Als je wat meer vrijheid wilt in met wie en wanneer je vliegt kan je beter een los vliegticket kopen. Lowcost airlines zitten niet altijd in het aanbod van stedentrips dus het kan best zijn dat je zo alsnog goedkoper uit bent. Wel zal je zelf wat meer tijd moeten steken in het vergelijken van de goedkoopste tickets. Bekijk hiervoor onze tips over vliegtickets Kopenhagen.

Hotel

Als je zelf een vliegticket boekt voor je weekend heb je waarschijnlijk ook een hotel nodig. Qua hotels hoef je gelukkig niet heel veel te vergelijken maar wij hebben toch de beste aanbieders van hotels in Kopenhagen op een rijtje gezet. Lees meer.

Busreis

Een compleet andere optie is een busreis naar Kopenhagen. Als je niet van vliegen houdt of gewoon eens wat anders wilt is dit wellicht een goede optie voor je. Vaak is het bovendien nog goedkoper ook. Bekijk onze tips.